Zin in een gezellige creative avond?                                                                                                                                                           

Workshops

Workshop Italiaanse hapjes maken

Gezellig een aantal, niet doorsnee, Italiaanse hapjes maken. Dit alles onder het genot van een drankje en een gezellig samenzijn. Zeker weten dat je volgende verjaardagsfeestje een succes wordt met de Italiaanse smaken op tafel! Meld je aan via Facebook of stuur een mail naar info@livingbyme.nl. De prijs voor deze workshop is €22,50 p.p.

Wanneer:  1 maart + 5 april 2019

Waar: Conceptstore Living by ME, Muraltplein 18, Borculo
Tijd: 19.00-21.00 uur
Kosten: € 22,50 p.p.

Meedoen? Stuur een bericht via Facebook of stuur een mail naar: info@livingbyme.nl

Een BOHEMIANSTOKZ staat symbool  voor een nieuw begin, een nieuwe start. *de beste tijd voor een nieuw begin is NU* De natuur is prachtig, dus waarom er geen mooie dingen mee doen? Een oude stok in een nieuw jasje. Je maakt een unieke Bohemainstokz: schuren, schilderen en nabehandeling (geen lak!) Afgewerkt met een stoer leren item, eigen leren label van Waar ik van Hou-T en met een mooie kaartje met “de beste tijd voor een nieuw begin is NU” Een BohemianstokZ is altijd uniek en eigenzinnig, doorleeft en geeft in ieder interieur een prachtige, natuurlijke, stoere, bohemian, gezellige sfeer.

Materiaal: natuurlijk, doorleeft hout, diverse houtsoorten Afwerking: wit, zwart. Extra: houten kralen ketting met veren. Met eigen stoer leren label.

Waar: Conceptstore Living by ME
Wanneer: 19 Februari 19.00 uur
Kosten: €29,00 per persoon

Workshop stippen/beschilderen van servies  

Bij binnenkomst bekijk je voorbeelden en zoek het servies uit om te gaan stippen en beschilderen. Je maakt een keuze uit diverse afbeeldingen welke voor je klaar liggen en dan ga je aan de slag! Je krijgt uitleg over het aanbrengen van de afbeelding, hoe de verf te gebruiken en eventuele toevoegingen zoals een mooie sierrand of extra toffe details. Je kan er aan het eind ook nog voor kiezen een tekst aan te brengen.

Waar: Conceptstore Living by ME Muraltplein 18 Borculo

Wanneer: zaterdag 2 Maart 2019 van 14.00-16.30 uur

Kosten: €35,00 per persoon, dit is inclusief alle materialen, koffie/thee en wat lekkers.

Workshop Do It Yourself hair

 

Kort of lang haar en wil je heel graag een tof kapsel maar lukt het je niet om dit zelf thuis te doen? Geef je dan snel op.

Tijdens deze workshop leren de dames van Ami kappers in Borculo je:

Opsteken, vlechten, stylen, style-krul technieken

en nog veel meer….

De workshop is inclusief gebruik van producten, speltjes, krultang, koffie/thee en wat lekkers. Uiteraard mag je ook zelf ook producten of (haar) accessoires meenemen waar je graag meer over wilt weten.

Waar? Conceptstore Living by ME in Borculo

Wanneer? Vrijdag 12 april 2019 18.30-21.00

Wat kost het? €20,00 dit is inclusief een mini haarspray en een haaraccessoire

dag - maand - jaar