Achterhoekse stroopwafelcake
Artikelnummer: 29993
€ 9,95
(inclusief btw)
Ben jij ook zo gek op stroopwafels? Probeer dan eens dit recept voor heerlijke Achterhoekse Stroopwafelcake!
Ambachtelijk en (h)eerlijk gevuld door een enthousiast en hardwerkend team, bestaand uit docentenbegeleiders en een club stoere (jong) volwassenen met afstand tot de arbeidsmarkt.
Zelf toevoegen: 180 gram boter en 2 eieren.
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 175 graden. Doe de inhoud van de pot in een kom en voeg de boter toe. Klop het geheel tot een massa. Voeg 1 voor 1 al kloppend de eieren toe. Voeg eventueel een scheut olie toe als het beslag te droog is. Giet het beslag in een bakvorm en bak circa 50-60 minuten af. Bakken klaar? Smullen maar!
Ingredienten:
Tarwebloem, kristalsuiker, invertsuikerstroop, karamel, stroopwafelkruimels, plantaardige olie en vet, water, stroop, ei, sjabloem, zout, kaneel, rijsmiddel, natriumcarbonaten, difosfaten, tarwezetmeel en calciumcarbonaten.
Let op: kan sporen bevatten van glutenbevattende granen en pinda's.
Ambachtelijk en (h)eerlijk gevuld door een enthousiast en hardwerkend team, bestaand uit docentenbegeleiders en een club stoere (jong) volwassenen met afstand tot de arbeidsmarkt.
Zelf toevoegen: 180 gram boter en 2 eieren.
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 175 graden. Doe de inhoud van de pot in een kom en voeg de boter toe. Klop het geheel tot een massa. Voeg 1 voor 1 al kloppend de eieren toe. Voeg eventueel een scheut olie toe als het beslag te droog is. Giet het beslag in een bakvorm en bak circa 50-60 minuten af. Bakken klaar? Smullen maar!
Ingredienten:
Tarwebloem, kristalsuiker, invertsuikerstroop, karamel, stroopwafelkruimels, plantaardige olie en vet, water, stroop, ei, sjabloem, zout, kaneel, rijsmiddel, natriumcarbonaten, difosfaten, tarwezetmeel en calciumcarbonaten.
Let op: kan sporen bevatten van glutenbevattende granen en pinda's.
Specificatie | Omschrijving |
---|---|
barcode | 7423529315340 |